Ma - Vr : 9:00 - 18:00 - Bel ons naar: 06-53980270

Opleidingcentrum SpeedVCA-VOL in en rondom Ede!

Waarom deze cursus?

Het werken op een bouwterrein of andere bouw gerelateerde werkplek, wordt over het algemeen als zeer risicovol beschouwd. De gevaren liggen tijdens het uitvoeren van de taken op de loer en kunnen voor grote negatieve gevolgen zorgen. Daarom is het belangrijk dat de aanwezige werklui weten hoe zij deze risico’s kunnen verkleinen en hoe zij moeten handelen wanneer er zich onvermoed toch een onveilige situatie voordoet. Dit kan worden aangegeven via het VCA certificaat. Voor leidinggevenden en ZZP’ers is het van belang dat zij het VCA-VOL certificaat bezitten. Voor andere werknemers kan het VCA-Basis certificaat al voldoende zijn. Kijk hier voor ons aanbod.

Met het behalen van het VCA certificaat geef je aan veilig te kunnen werken en rekening te houden met gezondheid en milieu. Een en ander voor zowel jou persoonlijk, als voor de mensen die jij aanstuurt.

Tijdens de training wordt iedere deelnemer examengericht opgeleid, waarbij er voldoende aandacht wordt besteed aan ieder hoofdstuk van de lesstof. Ook zal er worden geoefend met oud-examens. Na het volgen van de training is er een directe mogelijkheid voor het afleggen van een examen. Dit kan in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Pools.

Wanneer blijkt dat de deelnemer voldoende bekwaamheid bevat, kan hij/zij direct het VCA certificaat in ontvangst nemen. Ook wordt er een pasje ter grootte van een creditcard uitgereikt. Dit maakt het de deelnemers makkelijker om altijd een bewijs van VCA bij zich te dragen. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig.

De lesstof van deze VCA cursus bestaat uit de wet- en regelgeving omtrent veiligheid, het herkennen van ongewenste situaties, het treffen van maatregelen en het opstellen van een noodplan & tool box.

Het tarief voor de gehele cursus incl. examen ‘VCA-VOL’ bedraagt
€ 199,- exclusief 21% BTW.

Wanneer u er voor kiest een en ander los te volgen:
De cursus: € 89,-
Het (her)examen: € 110,-

Lunch, materiaal en CCV-kosten inclusief.

Heeft u nog andere vragen of wensen? Bel ons gerust. Wij voorzien u graag van een offerte op maat.

  • Scherpe prijzen voor grotere gezelschappen;
  • Ook een cursus bij u op locatie is naar overleg mogelijk.

 

Opleidingscentrum Speed
Mobiliteit & Veiligheid
Opleiding: VCA-Vol

Energieweg 76
6546 DD Nijmegen
06-53980270

 

VCA vol Ede, VCA vol Rhenen, VCA vol Veenendaal, VCA vol Wageningen, VCA vol Barneveld, VCA vol Otterlo, VCA vol Scherpenzeel, VCA vol Doorwerth, VCA vol Amerongen, VCA vol Bennekom, VCA vol Harskamp, VCA vol Woudenberg, VCA vol Renkum, VCA vol Wolfheze, VCA vol Roekel, VCA vol Wekerom, VCA vol Lunteren, VCA vol Kootwijkerbroek, VCA vol Ederveen.

  • Speciale teamtarieven;
  • Ook training op locatie bespreekbaar.

Andere vragen of wensen? Bel ons gerust!

Opleidingscentrum Speed
Mobiliteit & Veiligheid
Opleiding: Het Nieuwe Rijden Code 95

Energieweg 76
6546 DD Nijmegen
06-53980270

Direct aanmelden