Ma - Vr : 9:00 - 18:00 - Bel ons naar: 06-53980270

Opledingcentrum SpeedVCA-BASIS in en rondom Ede!

Waarom deze cursus?

Het werken op een bouwterrein of andere bouw gerelateerde werkplek, wordt over het algemeen als zeer risicovol beschouwd. De gevaren liggen tijdens het uitvoeren van de taken op de loer en kunnen voor grote negatieve gevolgen zorgen. Daarom is het belangrijk dat de aanwezige werklui weten hoe zij deze risico’s kunnen verkleinen en hoe zij moeten handelen wanneer er zich onvermoed toch een onveilige situatie voordoet. Dit kan worden aangegeven via het VCA-Basis certificaat. Voor leidinggevenden en ZZP’ers is het van belang dat zij het VCA-VOL certificaat bezitten. Kijk hier voor ons aanbod.

Met het behalen van het VCA certificaat geef je aan veilig te kunnen werken en rekening te houden met gezondheid en milieu.

De training wordt gegeven aan een groep van maximaal 20-25 personen. Tijdens de training wordt iedere deelnemer examengericht opgeleid, waarbij er voldoende aandacht wordt besteed aan ieder hoofdstuk van de lesstof. Ook zal er worden geoefend met oud-examens. Na het volgen van de training is er een directe mogelijkheid voor het afleggen van een examen. Dit kan in het Nederlands, Engels, Turks en Pools. Er is ook een voorleesmogelijkheid.

Wanneer blijkt dat de deelnemer voldoende bekwaamheid bevat, kan hij/zij direct het VCA-basis certificaat in ontvangst nemen. Ook wordt er een pasje ter grootte van een creditcard uitgereikt. Dit maakt het de deelnemers makkelijker om altijd een bewijs van VCA bij zich te dragen. Het VCA certificaat is 10 jaar geldig.

De lesstof van deze VCA cursus bestaat uit de wet- en regelgeving omtrent veiligheid, het herkennen van ongewenste situaties en het treffen van maatregelen in zo’n geval.

Het tarief voor de gehele cursus incl. examen ‘VCA-Basis’ bedraagt
€ 189,- exclusief 21% BTW.

Wanneer u er voor kiest een en ander los te volgen:
De cursus: € 99,-
Het (her)examen: € 100,-

Lunch, materiaal en CCV-kosten inclusief.

Heeft u nog andere vragen of wensen? Bel ons gerust. Wij voorzien u graag van een offerte op maat.

  • Scherpe prijzen voor grotere gezelschappen;
  • Ook een cursus bij u op locatie is naar overleg mogelijk.


Opleidingscentrum Speed
Mobiliteit & Veiligheid
Opleiding: VCA-Basis

Energieweg 76
6546 DD Nijmegen
06-53980270

 

VCA basis Ede, VCA basis Rhenen, VCA basis Veenendaal, VCA basis Wageningen, VCA basis Barneveld, VCA basis Otterlo, VCA basis Scherpenzeel, VCA basis Doorwerth, VCA basis Amerongen, VCA basis Bennekom, VCA basis Harskamp, VCA basis Woudenberg, VCA basis Renkum, VCA basis Wolfheze, VCA basis Roekel, VCA basis Wekerom, VCA basis Lunteren, VCA basis Kootwijkerbroek, VCA basis Ederveen.

Direct aanmelden